Bereczki Csaba

Bereczki Csaba 1976-ban született Hódmezővásárhelyen. A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát.  Six Sigma Mester Feketeöves (Master Black Belt) és Lean coach, a Lean Enterprise Institute Magyarországi Egyesületének alapító tagja.

Szakmai tapasztalatát multinacionális gyártó vállalatoknál, bankoknál és szolgáltató cégeknél szerezte vezetőként és folyamatfejlesztési szakértőként. Minden vezetői pozíciójában és projektjében elsődleges szerepet kapott az adott terület működésének fejlesztése és a folyamatos fejlesztés mindennapi gyakorlatának megteremtése. Kiemelt szakterülete a vállalatok lean és Six Sigma kultúrájának megteremtése, a szervezet folyamatfejlesztési képességének megalapozása, a vállalat vagy részleg alapvető működésének elmozdítása a működési kiválóság felé – lefedve a vevőknek terméket előállító folyamatokat és a menedzsment struktúrákat is.

Csaba munkabiztonsági és ergonómiai területeken is tapasztalt, a folyamatfejlesztési munkájában is mindig előtérben helyezi a biztonsági szempontokat.