SZAKMAI IRÁNYÍTÓK

Földi Andrea

Földi Andrea 1971-ben született Salgótarjánban. Eredeti végzettsége kertészmérnök. A belgiumi Genti Egyetemen szerzett környezetmérnöki, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen (OMKT) munkabiztonsági szakmérnöki diplomát.

Szakmai tapasztalatát Magyarországon multinacionális vállalatoknál szerezte, környezet- és munkabiztonsági vezető, valamint gyártási vezető és Six Sigma feketeöves pozíciókban. Több, mint 10 éve tanácsadóként támogatja partnereink biztonsággal, illetve folyamatfejlesztéssel kapcsolatos munkáját. Andrea tapasztalt EHS auditor: számos cégnél ill. iparágban végzett jogszabály megfelelőségi auditokat.

Nagy tapasztalattal rendelkezik munkabiztonsági menedzsment rendszerek építése terén, dolgozók oktatásában és a szervezetek különböző szintjeinek szemléletformálásában. Széleskörű termelési és iparági környezetben végez kockázatértékeléseket, képzéseket, szemléletformáló programokat, melyek megalapozzák a biztonságos és ergonomikus munkahelyeket, a hatékony gyártási és szolgáltatási folyamatokat, és a belső szervezetek gördülékeny működését

Temesváry Péter

Temesváry Péter 1967-ben született Torontóban. Egyetemi tanulmányait a Los Angeles-i Harvey Mudd Egyetemen végezte, építőmérnökként, majd környezetmérnöki diplomát szerzett a New York állambeli Cornell Egyetemen.  Később, MBA, valamint munkabiztonsági szakmérnöki diplomákat szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen.

Pályafutását az USA-ban kezdte, ahol környezetvédelmi tanácsadóként dolgozott 8 évig, elsősorban talaj-, talajvíz kármentesítési rendszereket tervezett, és kármentesítési projekteket vezetett.

 1998 óta él Magyarországon, a Blazer Holding Kft. egyik alapító tagja. Cégünkben környezetvédelmi és minőségbiztosítási tanácsadóként dolgozott. 2001-2004 között a Fővárosi Vízművek 270 fős Víztermelési Osztályát vezette. A Vízműveknél elsődleges feladata az Osztály működésének hatékonyabbá és átláthatóbba tétele volt. 2004-2013 között az ERM, globális környezetvédelmi és munkabiztonsági szaktanácsadó cég, budapesti irodáját vezette. 2009-től a magyar kirendeltség mellett a román és cseh irodákat is irányította. Az ERM elsősorban multinacionális ügyfelek részére nyújt szolgáltatást. Jelenleg újra a Blazer Holding egyik szakmai irányítója, speciális szakterülete a biztonsági szemléletformálás.

Bereczki Csaba

Bereczki Csaba 1976-ban született Hódmezővásárhelyen. A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát.  Six Sigma Mester Feketeöves (Master Black Belt) és Lean coach, a Lean Enterprise Institute Magyarországi Egyesületének alapító tagja.

Szakmai tapasztalatát multinacionális gyártó vállalatoknál, bankoknál és szolgáltató cégeknél szerezte vezetőként és folyamatfejlesztési szakértőként. Minden vezetői pozíciójában és projektjében elsődleges szerepet kapott az adott terület működésének fejlesztése és a folyamatos fejlesztés mindennapi gyakorlatának megteremtése. Kiemelt szakterülete a vállalatok lean és Six Sigma kultúrájának megteremtése, a szervezet folyamatfejlesztési képességének megalapozása, a vállalat vagy részleg alapvető működésének elmozdítása a működési kiválóság felé – lefedve a vevőknek terméket előállító folyamatokat és a menedzsment struktúrákat is.

Csaba munkabiztonsági és ergonómiai területeken is tapasztalt, a folyamatfejlesztési munkájában is mindig előtérben helyezi a biztonsági szempontokat.