TÖRTÉNET

1997

A Blazer Holding Kft.-t három amerikai-magyar gyerekkori barát (Péter, Ákos, Tibor) megalakították.  „Hazaköltöztek” felkeresni a gyökereiket, és szerencsét próbálni az óvilágban.    Elsődleges profiljuk a környezetvédelmi és vállalkozás irányítási tanácsadás volt, de belevágtak egy ingatlanfejlesztésbe, és internetes zenei kereskedelembe is.

2003

Néhány éven belül Ákos és Tibor más irányokba folytatták pályafutásukat itthon, és 2003-ban Andrea csatlakozott a céghez, magával hozva a munkabiztonsági és folyamatjavítási szakmai hátteret.   A Six Sigma eszköztár használatával, korszerű módszerekkel, multinacionális megközelítéssel bővítettük partnereink körét.

2005

Csaba további szakmai háttérrel erősítette a csapatot a folyamatfejlesztési területen, és Six Sigma képzésekkel bővítettük szolgáltatásainkat.  Fő profilunk kiforrt a kockázatértékelés, munkabiztonsági rendszerfejlesztés, és EHS audit területek irányában.

2009

Az ergonómia, mely mindig is szívünk csücske volt, előlépett egyik fő profiltevékenységünkké, nagy örömünkre!

2011

Egyre jobban kezdett minket, és az ügyfeleinket, foglalkoztatni, hogy hogyan lehet az emberek gondolkodásmódjának változtatásával formálni biztonsági és folyamatjavítási kultúrát. Elmélyedtünk a témában, és lehetőségünk volt több programban megpróbálni, és megfigyelni a szemléletformálás erejét, hatását. Az eredmények meggyőztek minket: mind biztonsági, mind általános folyamatszervezési területen már jelentős eredményeket felmutató vállalatok útja a további fejlődés felé a dolgozóik szemléletének formálásán, további fejlesztésén keresztül vezet!